Win een bankje!

Samen met onze partners hebben we in de zomer van 2017 verschillende superleuke winacties voor iedereen in Nederland en België opgezet. Zo maken nog meer bewoners van de stoep een échte ontmoetingsplek! Inmiddels zijn de winacties afgerond.

Het BankjesCollectief designbankje

Het bankje is ontworpen door de innovatieve designstudio Overtreders W, gemaakt van douglashout met een coating van Sikkens (AkzoNobel). Het is gemakkelijk in elkaar te zetten met spanbanden en perfect voor buiten.

Bedankt!

BankjesCollectief bedankt haar partners voor de winacties in het voorjaar en de zomer van 2017: AkzoNobel, Elho, Ondernemen bij Eigenhaard, Ymere, Eigen Haard, Stadgenoot en gemeente Amsterdam, Lemonaid & Charitea en Tony’s Chocolonely.

Kleine lettertjes: De prijs is persoonsgebonden en staat op naam en adres van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag/winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Dan is BankjesCollectief gerechtigd een andere winnaar te selecteren. De winnaar wordt bekend gemaakt op Facebook, waarna de correspondentie persoonlijk verloopt via e-mail of telefoon. Bij geen reactie wordt een andere winnaar gekozen. De winnaar stemt in met fotografie. Foto’s mogen worden gebruikt door BankjesCollectief en de betreffende partner. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag/winactie. BankjesCollectief is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden winactie handelen. BankjesCollectief behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op onze social media kanalen.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief